Din indkøbskurv er tom.

Generel produktinformation


Herinde kan du finde generel produktinformation omkring vores vigtigste produkter. 

Sukkerpapir

Sukkerpapir er et højkvalitetsprodukt lavet af sukker og naturlige farvestoffer, der ikke tåler sammenligning med de rispapirprodukter der findes på markedet i dag. Vores sukkerpapir går naturligt ud i et med kagen uden at danne en sej hinde eller at farverne løber ud. Desuden smager det godt - og ikke bittert!

Kreer en fantastisk og spændende kage med vores sjove fortrykte sukkerbilleder. 

De kan lægges direkte på alle slags lagkager, muffins og cup cakes og giver altid et imponerende resultat. Du kan købe enten store motiver der fylder hele kagen eller ark med små sukkerbillede-stickers.

Vores fortrykte sukkerpapir er selvfølgelig uden kunstige farvestoffer (AZO fri) og kan også anvendes af allergikere (Gluten fri).

 

Sukkerdej

Sukkerdej er en sukkermasse du kan anvende til at kreere enhver form for kagepynt, lige fra flot overtræk til fantasifulde og sjove kagefigurer. Vi har brugt meget tid på at teste og udvikle produktet sammen med nogle af landets bedste konditorer og bagere for at opnå den helt rette konsistens og smag.

Sukkerdejen imponerer med den gode smag og grundet den smarte emballage kan den holde sig rigtigt længe, selv efter at den har været åbnet.

Konsistensen er dejlig blød og gør sukkerdejen utroligt let at arbejde med – også for de små.

 

Sukkerdejen er selvfølgelig uden kunstige farvestoffer (AZO fri) og kan også anvendes af allergikere (Gluten fri)

 

 

Tryllemælk

 

Norbak har eneret i Danmark på dette her fantastiske produkt - tryllemælk - som i rekordfart er blevet ethvert barns favorit. Tryllemælk er et magisk sugerør som forvandler smagen i munden til enten kakao-, vanille-, banan-, karamel- eller jorbærsmag, mens at mælken i glasset forbliver den samme. Alle vores tryllemælks sugerør er lavet uden kunstige farvestoffer eller konserveringsmidler og undergår en streng kvalitetskontrol inden de forlader fabrikken. Tryllemælk er et hit til enhver børnefødselsdag eller hvilken som helst anden hyggestund med børnene hvor der skal kakaomælk på bordet

 

Ikke spiselig kagepynt

Vi har i år udvidet vores sortiment med virkelig spændende og sjove "ikke spiselige" kagepyntsprodukter der vil forvandle enhver almindelig kage til en sjov og hyggelig oplevelse for hele familien. Flere af vores produkter fungerer ikke bare som kagepynt men kan bagefter anvendes som legetøj. Du finder her en lang Disney produkter der kan gøre dit barns kage helt speciel. Vores sortiment spænder fra både muffinsæt, til stearinlys og mange sjove figurer. 

 

 
Dansk