Din indkøbskurv er tom.

Købsbetingelser


Priser 

Priserne her på sitet er opgivet i danske kroner eksklusiv dansk moms. Priserne er ligeledes eksklusiv forsendelse. I forbindelse med et køb trækker vi ikke beløbet fra din konto før varen er afsendt. 

Fortrydelsesret 
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret efter modtagelse af dine varer 

Reklamationer og fortrydelsesret
Ønsker du at reklamere over varen, da den er i stykker, ikke lever op til forventningerne eller lignende, skal der reklameres inden for rimelig tid. 

Det nemmeste er at ringe eller maile til os og forklar os, hvad der er galt. Du kan bytte eller tilbagelevere varen omkostningsfrit ved at sende den tilbage os. Vi tilbagebetaler det fulde fulde beløb inklusiv vores forsendelsesomkostninger, I betaler dog selv jeres egne forsendelsesomkostninger i forbindelse med returnering af varen. 

Vi tager ikke brudte sukkepapirpakker tilbage

Din printer der er inkluderet i vores startpakker er der selvfølgelig også garanti på, bare ikke hos os. Vi sørger for at du har alle almindelig gældende reklamationsrettigheder og muligheder i forhold til de levered printere direkte hos vores leverandør. Vi vedlægger original kvittering på printeren ved levering.

Sukkerpapir er ikke en it virksomhed, vi medsælger printerne udelukkende for at gøre det lettere for dig at komme igang. 

Leveringstid 
Vi bestræber os på at afsende varen indenfor 4 arbejdsdage efter modtagelsen af bestillingen. Vi kan dog ikke ikke garantere for PostDanmark eller andre postleverandører.

Hvis det er afgørende for dig at få varen meget hurtigt vil vi anbefale at du ringer til os eller noterer det tydeligt i bemærkningsfeltet når du bestiller varen online. 
Forsendelse  Vores forsendelsestakster tager udgangspunkt i. Post Danmarks og GLS´gældende prisliste. Vi tager ikke et fast ekspeditionsgebyr.

Dansk